Playlist

[Playlist] ONEDUO – illusion (feat Jackie Legere)

Haloo,, Lagu playlist ketiga favorit aku ini judulnya ONEDUO – illusion (feat Jackie Legere). Penasaran kenapa kok bisa??? Hmm,.. Lagu ini bikin baper (bawa perasaan) rek karena lirik yang dinyanyikan ini sesuai pengalaman aku banget.

Siapa Sih ONEDUO dan Jackie Legere?
Mike Scimeca & Steve Georgilis adalah personil grup EDM yang berasal dari New York, United State. Untuk vokalisnya ONEDUO mengajak Jackie Legere penyanyi dan youtuber dari negara yang sama. 
ONEDUO Mike Scimeca (kiri) & Steve Georgilis (Kanan)

Cantik yaa.. Jackie Legere
Terus Yang Bikin Baper?
Lagu ini bercerita tentang seseorang yang di tinggalkan oleh kekasihnya tanpa atau dengan alasan yang jelas. Yang ternyata sang kekasih itu hanya menjalin hubungan yang pura-pura. Dan orang yang ditinggalkan ini harus mengakui bahawa momen-momen kebersamaan mereka itu memang indah walau itu semua hanya sebuah ilusi belaka. (Eciieehh.. sambil nangis aku) 
Enggak lah becanda, yang manarik dari lagu ini selain lirik yang terkesan melow tapi dikemas dengan konsep EDM yang chill banget dan enggak ketara kalo ini lagi sebenarnya lagu sedih. (take a bow)
nah baut yang baper, dengerin deh lagu ini. tenang sudah ada liriknya juga jadi kalian bisa sambil karaoke. Sampai Jumpa!

ONEDUO – illusion (feat Jackie Legere) Lyrics
[Verse 1]
You could’ve been the one to show me
What it’d be like to be a part of something real
But you only left me me with scars
You could’ve been the one to prove me wrong
We could’ve been crazy in love
The table was there for your cards
[Pre-Chorus 1]
But you couldn’t lay them out
You kept them all for yourself
Left me in the dark, how could you?
You know you were wrong, I should’ve
[Chorus]
Left you when I had the chance back then
Wish I had known it was just pretend for you
I have to admit it though, the illusion was beautiful
[Verse 2]
I could’ve been the one to save you
From the game you’ve been playing
But I was a fool to think that you thought this was love
You should’ve told the truth and saved me
All the time that I wasted on you
Now there’s no more time for us
[Pre-Chorus 2]
And you should’ve laid them out
The cards that you kept for yourself
Left me in the dark, how could you?
You know you were wrong, I should’ve
[Chorus]
Left you when I had the chance back then
Wish I had known it was just pretend for you
I have to admit it though, the illusion was beautiful
[Bridge]
And you should’ve laid them out
The cards that you kept for yourself
Left me in the dark, how could you?
You know you were wrong, I should’ve
[Chorus]
Left you when I had the chance back then
Wish I had known it was just pretend for you
I have to admit it though, the illusion was beautiful
Left you when I had the chance back then
Wish I had known it was just pretend for you
I have to admit it though, the illusion was beautiful

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *